divendres, 23 de novembre del 2012

Muntatge de les gravacions

Durant quatre sessions els alumnes van tenir el temps per editar les seves peces audiovisuals. Tots ells van decidir utilitzar un programa que ja coneixien i fer-ho des dels seus ordenadors portàtils.

Alguns dels integrants dels grups van tenir certes dificultats alhora d'involucrar-se en l'edició dels vídeos ja que ho veien una feina complicada i s'afegia la diferència de nivell entre aquells que ja ho havien fet en altres ocasions i els que no. Però a mida que passaven les sessions tots els grups van poder seleccionar aquelles imatges que volien mostrar, així com, la música i el títol. En la pròxima sessió ja podran visualitzar els seus curtmetratges.

dilluns, 19 de novembre del 2012

Projecció de dos dels curtmetratges documentals


El proper dijous 22 de novembre a les 19.30h, al Centre Cívic Pati Llimona (C/ Regomir, 3) acollirà la projecció de dos curtmetratges documentals realitzats per alumnes de l'Institut Miquel Tarradell i de l'Institut Montjuic, dins del taller de documental social organitzat per la Fundació Guné i el GREC.

Un cop finalitzat el visionat s'obrirà un debat on els propis protagonistes ens parlaran de la seva experiència, amb l'objectiu de fomentar el coneixement de les diferents realitats socials i culturals que hi ha als instituts de Barcelona.

Si esteu interessats en assistir, envieu un correu electrònic a: info@fundaciogune.org

Us hi esperem!