divendres, 8 de juny del 2012

Miquel Tarradell. El visionat

Un cop finalitzats els muntatges es van visionar els curts-documentals realitzats per cada grup.
Tots els grups van quedar molt satisfets amb el resultat i van sentir que tot l'esforç realitzat al llarg del taller es materialitzava amb les peces finals.

Al finalitzar cada visionat, vàrem tenir l'ocasió de parlar sobre diferents aspectes, amb l'objectiu de crear un diàleg intercultural. Es va parlar sobre les diferents mostres culturals, la família, la religió, el menjar, les formes de pensar i ser. Les diferències i similituds entre cada una de les històries... Van ser unes sessions molt interessants ja que tots ells van expressar els seus pensaments i sentiments.

La valoració final per part dels alumnes ha sigut molt positiva i tots van remarcar que el taller els ha ajudat a conèixer més profundament els seus companys i a conèixer altres aspectes de la cultura dels seus companys. A la vegada que tots ells surten amb uns coneixement bàsics de com es fa un documental.

Institut Montjuic. El muntatge

Un cop explicat el programa d'edició els alumnes van tenir l'oportunitat de muntar els seves peces audiovisuals. Cada grup va escollir les escenes més interessants i a partir d'elles va començar a editar les peces.


Tot i que en aquest institut van tenir menys sessions de muntatge, degut al calendari, van poder fer un pre-muntatge bastant definit. Un cop entregats els ordenadors la tècnica va acabar d'editar les peces, adaptant-se sempre a les idees dels alumnes.