dijous, 21 de juny del 2012

La jornada

Un cop finalitzat el taller, vàrem organitzar una jornada, on es va convidar a les famílies dels participants del taller i a tots els seus companys de classe.

Visionat: Els convidats a la jornada van tenir l'ocasió de veure els curts-documentals de tots els grups. La valoració general, tan dels alumnes, professors i pares va ser molt positiva. Tots ells van remarcar que després de veure les peces coneixien millor la realitat social i cultural dels protagonistes de cada curtmetratge.


Dinar: Els alumnes van portar un menjar típic de la seva cultura i un cop acabats els visionats, ens vàrem reunir tots per compartir el dinar. Una bona ocasió per felicitar als participants del taller i per conèixer altres cultures a través de la gastronomia.


diumenge, 17 de juny del 2012

Institut Montjuic. Última sessió. Visionat

Va arribar el moment de visionar les peces dels alumnes i extreure les conclusions del projecte.

Totes les persones participants del projecte van quedar molt satisfetes amb el resultat. Es tracta d'unes peces que fan un retrat intimista dels alumnes, tot apropant-se a les seves vides fora de l'escola i donant a conèixer les seves cultures.





Entre tots es va remarcar que el taller els havia ajudat a conèixer millor els seus companys de classe i entendre les seves formes de ser i pensar. A la vegada s'ha aconseguit crear nous vincles i amistats, tot apropant als alumnes d'origen estranger amb els autòctons.