divendres, 1 de juny del 2012

Institut Miquel Tarradell. Rodatge el cap de setmana i muntatge.

Els diferents grups van sortir a rodar les seves històries durant el cap de setmana. Tots ells van quedar molt satisfets de l'experiència i tot i que algun grup va tenir certes dificultats per gravar les escenes que ells volien, en general, tots ells van seguir el guió que tenien establert.

Després d'entregar les càmeres i bolcar les imatges a cada ordinador, es va fer una pre-selecció del material.

La primera sessió dedicada al muntatge es va explicar el funcionament del programa, d'una manera senzilla perquè tots ells poguessin editar els seus vídeos.


Durant les quatre sessions destinades a l'edició de les seves peces, van estar molt concentrats en la feina i quasi tots els grups van tenir temps d'acabar el muntatge.



dijous, 31 de maig del 2012

Institut Montjuic. Vuitena sessió i rodatge cap de setmana

Un cop finalitzades les entrevistes els grups van definir els personatges i les escenes que gravarien. En aquest punt ens vàrem trobar amb certes dificultats per coordinar als grups ja que molts d'ells o bé no hi eren el cap de setmana o bé treballaven. Davant d'aquesta situació, vàrem allargar el temps de rodatge durant tota la setmana perquè així cada grup tingués l'oportunitat de poder gravar les escenes.

A la vegada, la majoria dels grups no volien gravar-se amb les seves famílies o bé perquè les pròpies famílies no volien participar o bé per certa vergonya, poca relació... els motius eren diferents. Aquest fet ha ocasionat que totes les gravacions siguin molt hetereogènies.